Heeft u hulp nodig met het onderhouden van uw website of heeft u toch nog kleine dingen die u aangepast wilt hebben op uw website? Wij kunnen u helpen!

Om niet voor elke kleine aanpassing een offerte en factuur te hoeven sturen, introduceren we in 2014 de onderhouds-strippenkaart. Hoe werkt dat? U koopt bij ons een strippenkaart voor het aantal uur dat u dat u in een jaar ondersteuning nodig denkt te hebben. Er zijn daarvoor verschillende grootte’s beschikbaar (zie onder). Deze strippenkaart in opgedeeld in kwartieren. Telkens als wij voor u onderhoud aan uw site doen, houden wij de tijd bij dat we daarvoor nodig hebben en strepen die tijd af van uw strippenkaart. De tijd wordt afgerond naar het dichtstbijzijnde kwartier. Zijn we er 10 minuten mee bezig, dan strepen wij één kwartier weg. Maar zijn wij er 20 minuten mee bezig dan kost het u ook maar één kwartier. 25 minuten is dan weer 2 kwartieren, enzovoort. Later zult u ook via onze website kunnen zien hoeveel van uw strippenkaart u al gebruikt heeft en waarvoor (tot die tijd krijgt u als afsluiting van uw vraag een mailtje met de verbruikte tijd).

Wat valt er onder deze strippenkaart en wat niet?
Korte telefonische vragen of korte vragen per e-mail die we binnen 10 minuten kunnen beantwoorden zullen we niet aan u doorberekenen. Moet er iets aangepast worden aan uw site, dan komt dat wel ten laste van uw strippenkaart. Voor aanpassingen waarvan wij inschatten dat het meer dan 3 uur gaat kosten zullen wij u altijd een offerte sturen.

Prijzen
U kunt strippenkaarten kopen in verschillende grootte’s, vanaf 3 uur. Neem contact op voor de prijzen. Is uw strippenkaart op? Dan koopt u gewoon weer een nieuwe. En tijd die u aan het einde van het jaar over heeft, wordt gewoon meegenomen naar het volgende jaar. Indien u geen gebruik wenst te maken van de strippenkaart regeling kan dat natuurlijk ook. We sturen u dan voor elke wijziging eerst een offerte. Bij offerte’s van minder dan €100,- rekenen we €5,- administratiekosten.