Heeft u al een idee over uw toekomstige website of weet u het allemaal nog niet? In beide situaties bieden wij passende oplossingen om een website te realiseren die perfect aansluit bij uw wensen. Om deze 'perfecte' website voor u te kunnen realiseren doorlopen we de volgende stappen.


Stap 1:  Het intake gesprek.

Het intake gesprek is een oriënterend gesprek met als doel uw wensen in kaart te brengen. Tijdens dit gesprek kunnen ook zaken naar voren komen waarover u wellicht nog niet heeft nagedacht, zoals bijvoorbeeld hosting, nieuwsbrieven maar ook kleurgebruik en lettertypen. Door middel van het intake gesprek kan worden ingeschat hoeveel werk en dus tijd het maken van de website kost. Het resultaat van het gesprek is een vrijblijvende offerte.


Stap 2:  Het ontwerp.

Om te voorkomen dat u de website pas ziet als deze af is, houden wij u tijdens het bouwproces regelmatig op de hoogte van de vorderingen. Op die manier ziet u hoe het gaat worden en kunt u eventueel tijdig aangeven als u iets liever anders wilt hebben. Hierdoor voorkomen wij dubbel werk en blijven de kosten voor u laag. Nadat het ontwerp is goedgekeurd sluiten we deze stap af.

Indien u hosting bij ons afneemt wordt in deze stap ook de basis installatie van Joomla geregeld, het domein aangevraagd en de mailafhandeling ingesteld.


Stap 3:  De realisatie.

Nu het uiterlijk van de website klaar is gaan we de website voor u bouwen. Tijdens deze stap worden tevens extra funtionaliteiten toegevoegd zoals bijvoorbeeld social media, fotoboeken en contactformulieren.


Stap 4:  De overdracht.

Tijdens deze stap kunnen we nog kleine aanpassingen doorvoeren aan de hand van uw wensen. Zodra u tevreden bent over uw website, geven we u een uitleg geven over hoe u zelf uw website kunt onderhouden. Dan ronden we het project af en voert u vanaf dat moment zelf het beheer over uw website.